Stage of afstudeeropdracht

Schouw Informatisering is altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle studenten die hun studiekennis toe willen passen binnen ons bedrijf. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van IT en Food en wil je je in korte tijd flink ontwikkelen? Dan is Schouw Informatisering het ideale bedrijf om stage te lopen.

Stage lopen

Schouw Informatisering is een Erkend Leerbedrijf. Volg je dus een MBO studie op het gebied van Administratie of ICT beheerder, dan bieden wij de mogelijkheid om je stage bij ons in het bedrijf te voltooien.

Ook voor 2e of 3e jaarsstudenten HBO Bedrijfseconomie en Human Resources hebben wij regelmatig meeloopstages.

Kijk in het vacatureoverzicht naar alle beschikbare stageplaatsen. 

Afstudeeropdracht? 

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Als je een HBO- of WO-opleiding volgt, heeft Schouw Informatisering mogelijkheden op verschillende afdelingen. Kijk in het vacatureoverzicht naar alle beschikbare afstudeeropdrachten. 

Staat jouw ideale afstudeeropdracht er niet bij, maar heb je wel een heel goed idee voor een afstudeeropdracht? Je kunt altijd je cv met motivatiebrief sturen via het sollicitatieformulier. We zullen je verzoek dan in behandeling nemen en bekijken of er mogelijkheden zijn.

Begeleiding?

Kom je bij ons stagelopen, dan zorgen wij altijd voor een goede begeleider tijdens het gehele traject. Hij of zij zal je eerste aanspreekpunt zijn en je coachen. Samen evalueren jullie je plan en progressie. Aan het einde van de periode krijg je een beoordeling en wordt de stage geëvalueerd.