Op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht?

Schouw Informatisering is altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle studenten die hun studiekennis toe willen passen in de praktijk. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van IT en Food en wil je je in korte tijd flink ontwikkelen? Dan is Schouw Informatisering het ideale bedrijf om stage te lopen.

Stage lopen

Bij Schouw Informatisering werken HBO en universitair geschoolde medewerkers, maar wij brengen onze kennis graag over!

We bieden stagemogelijkheden voor 2e en 3e jaars studenten:

  • Bedrijfskundige Informatica & Management
  • Logistiek
  • Supply Chain
  • Finance & Control
  • HRM

Schouw Informatisering is ook een Erkend Leerbedrijf voor MBO studies. Volg je dus een MBO studie op het gebied van Administratie of ICT beheerder, dan bieden wij de mogelijkheid om je stage bij ons in het bedrijf te volgen.

Afstudeeropdracht

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Als je een HBO- of WO-opleiding volgt, heeft Schouw Informatisering mogelijkheden op verschillende afdelingen.

Staat jouw ideale afstudeeropdracht er niet bij, maar heb je wel een heel goed idee voor een afstudeeropdracht? Je kunt altijd je cv met motivatiebrief sturen via een open sollicitatie. We zullen je verzoek dan in behandeling nemen en bekijken of er mogelijkheden zijn.

Bijbaan

Wil jij een centje bijverdienen en volg je een ICT gerelateerde HBO/WO opleiding (bijv. Informatica, Bedrijfskundige Informatica & Management)?

Laat je dan horen via een open sollicitatie. Je mag met ons meedenken over nieuwe technologie en hoe wij hier mee omgaan. We zijn continu in ontwikkeling. Als je bijbaan goed bevalt, kun je komen stage lopen en/of afstuderen. Wellicht zien we je daarna terug in ons traineeprogramma?

Begeleiding

Kom je bij ons stagelopen, dan zorgen wij altijd voor een goede begeleider tijdens het gehele traject. Hij of zij zal je eerste aanspreekpunt zijn en je coachen. Samen evalueren jullie je plan en progressie. Aan het einde van de periode krijg je een beoordeling en wordt de stage geëvalueerd, studeer je af en ben je hopelijk een ervaring rijker.