Ben jij pas afgestudeerd of een Young Professional?

Traineeprogramma september 2020 gecancelled

Jammer genoeg hebben we i.v.m. COVID-19 het traineeprogramma van dit jaar moeten cancellen. We verwelkomen je graag in september 2021. Stay tuned! 

Is het traineeprogramma van Schouw Informatisering iets voor jou?

We zijn hard aan het groeien en daarom zoeken we versterking. Ieder jaar leiden wij zelf developers en consultants op met ons traineeship.

Traineeprogramma Development

Bij Schouw Informatisering zijn we opzoek naar trainees die hun mannetje kunnen staan binnen het complexe landschap van bedrijfssoftware. We bieden je een traineeship waar we je een unieke combinatie aan skills aanleren en waarbij je rechtstreeks kan instromen als development consultant. Je carrière kent een vliegende start! We zullen je gedurende 6 maanden onderdompelen in een scala aan Microsoft technologie en daarnaast tillen we je soft skills naar een professioneel niveau.

Wil jij graag met de nieuwste Microsoft technologie aan de slag? En ben jij de consultant die toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven gaat ondersteunen om hun wensen om te zetten in innovatieve software oplossingen? 

Wij zoeken jou!
· Een afgeronde HBO of WO studie Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica of Informatica.
· Scherp analytisch vermogen en een proactieve probleemoplossende instelling.
· Voorkennis is niet nodig, enkel een affectie met Technologie en het creëren van oplossingen.

In het programma lichten we de concepten van ons ERP pakket Microsoft Dynamics 365– SI Foodware toe. We tonen je ook hoe je deze applicatie kan uitbreiden en aanpassen.
Het stopt echter niet bij de ERP applicatie, vaak is dit de bron voor andere applicaties binnen het bedrijf, zoals Office 365 of Power BI. Het trainee programma geeft je ook de skills om naadloos te integreren met deze applicaties.

We willen je ook uitdagen om aan de slag te gaan met gloednieuwe Microsoft producten, zoals: Azure Machine Learning, Microsoft Flow, Cortana Intelligence en Powerapps. Daarom reserveren we tijdens het programma ook tijd voor onderzoek en voor het uitwerken van een innovatieve toepassing.

Traineeprogramma Consultancy

Ben jij net klaar met je HBO of WO studie of ben je net een paar jaar aan het werk? Heb je daarnaast een passie voor bedrijfsprocessen in de Food en affiniteit met ICT? Sta je te springen om op pad te gaan naar klanten en wil je je stempel drukken op de resultaten van deze klant? Maar wil je jezelf ook ontpoppen tot een gewaardeerde teamspeler? Als je al deze vragen met “ja” kunt beantwoorden, dan is het Schouw trainee programma iets voor jou!

In dit programma van zes maanden word je klaargestoomd tot consultant door middel van interne opleidingen en meewerken in de praktijk. Tijdens het traineeprogramma zijn onze eigen ervaren consultants jouw trainers. Zij zullen je wegwijs maken in een wereld van Food en IT en ervoor zorgen dat jij, in je toekomstige rol als consultant, management en gebruikers van food bedrijven kunt adviseren over de inrichting van hun bedrijfsprocessen en ERP-systeem.

Naast een afgeronde HBO of WO studie Bedrijfskunde, IT, Logistiek of Food, beschik je over een scherp analytisch vermogen en heb je een proactieve probleemoplossende instelling. Daarnaast heb je de ambitie om je te blijven ontwikkelen in de nieuwste Microsoft technologie.

Wil je ook trainee worden bij Schouw?

In september 2021 starten de trainee programma's.